Σημαντική διάκριση απέσπασαν οι μαθητές της ΣΤ'τάξης του Δημοτικού Σχολείου Φούρκας-Κασσανδρινού για τη συμμετοχή τους με το πρόγραμμα eTwinning"Wir reisen mit unserer Zeitmaschine durch Europa",«Ταξιδεύοντας με τη μηχανή του χρόνου στην Ευρώπη» στον 64ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, τον παλαιότερο μαθητικό διαγωνισμό της Γερμανίας. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με σχολεία από τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σλοβενία και τη Θεσσαλονίκη, με γλώσσα επικοινωνίας τα Γερμανικά. Οι μαθητές ενεπλάκησαν σε διάφορες δραστηριότητες τα αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα της δράσης eTwinning, TwinSpace.

Το βραβείο συνοδεύεται από αναμνηστικά δώρα για όλους τους μαθητές, καθώς και από χρηματικό ποσό το οποίο διανεμήθηκε ισόποσα στα συνεργαζόμενα σχολεία και θα διατεθεί για την αγορά διδακτικού-εποπτικού υλικού για το μάθημα των Γερμανικών.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές της Στ\τάξης και στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό των γερμανικών του σχολείου μας Σοφία Λυκοδήμου για την εξαιρετική συμμετοχή τους, που οδήγησε στη διάκριση αυτή!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα eTwinning που υλοποιήθηκε εδώ http://dim-fourk.chal.sch.gr/index.php/drastiriotites/-2016-17

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό (Europ?ischer Wettbewerb) εδώ

http://www.europaeischer-wettbewerb.de/was-ist-der-ew/european-competition-europe-at-school/

IMG 20170602 121157 335

1

Βεβαίωση Σχολείο

1