Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, με αφορμή την Ημέρα της Διατροφής οι μαθητές των Β', Γ' και Δ' τάξεων είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στον χώρο παρασκευής μελιού του κυρίου Γκαζέπη Χρήστου που βρίσκεται στη Φούρκα και να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο τρύγος.

Ο κύριος Χρήστος με μεγάλη διάθεση έδειξε στους μαθητές όλα τα στάδια του τρύγου του μελιού και φυσικά δεν παρέλειψε να τους δώσει να γευτούν κιόλας. Φεύγοντας από τον χώρο τα παιδιά κεράστηκαν και φυσικά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν χυμό αναμεμειγμένο με γύρη, γνωστή για τα πολλαπλά οφέλη της στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η επίσκεψη αυτή υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική και γευστική τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς.